Ritul York

M.L.N.R.

 

RITUL YORK

ROMANIA

Deschiderea Anului Masonic 6009 - 6010

Templul Ritului York din Peris

26 sept 2009

      La ceremonia de deschidere a Anului Masonic 6009-6010, organizata la Templul Ritului York Romania, au fost reprezentate 26 de loji simbolice. Cu aceasta ocazie au fost instalati cativa Maestri Venerabili alesi de catre maestrii lojilor din care fac parte. Ceremonia a fost condusa de catre Marele Maestru de Onoare Ad-Vitam al Marii Loji Nationale din Romania, Drept Respectabilul Frate Stefan Masu in calitate de reprezentant al Marelui Maestru al Marii Loji Nationale din Romana Prea Respectabilul Frate Eugen Ovidiu Chirovici.

     Invitati la ceremonie au fost: Drept Respectabilul Frate Gheorghe Florea Pro Mare Maestru Ad-Vitam al Marii Loji Nationale din Romania si Prea Excelentul Companion Gabriel Gherasim Viceguvernator al Ritului York Romania. 

      Loja organizatoare, Respectabila Loja Humanitas a tinut un moment festiv cu prilejul aniversarii a 10 ani de la aprinderea luminilor. Cu aceasta ocazie, Maestrul Venerabil in scaun, Respectabilul Frate Gheorghe Vilceanu a oferit o serie de diplome cat si medalia aniversara membrilor care si-au adus o contributie deosebita in cadrul acestei loji.

 

<< Evenimente