Ritul York

M.L.N.R.

 

RITUL YORK

ROMANIA

Parada festiva cu ocazia vizitei Marelui Maestru Adjunct al Marii Garnizoane a Cavalerilor Templieri din Statele Unite William Koon al II-lea

7 MARTIE 2007  - PERIS

 

"Exclusivitate: Ceremonie specială pentru templierii români Festivitate deosebită pentru templierii români. William Koon al II-a, Marele Maestru Adjunct al Marii Garnizoane a Cavalerilor Templieri din Statele Unite, a venit în România pentru a participa la o paradă. După vizită, Marele Maestru a declarat că organizaţia masonică templieră română este cea mai reprezentativă din Europa Centrală şi de Est.

Templierii au defilat în tradiţionalele lor uniforme, fluturând drapelele de luptă. William Koon al II-a l-a decorat pe Ştefan Mâşu, Mare Maestru Adjunct al Marii Loji Naţionale din România, cu Crucea şi brevetul de Mare Comandor Templier. Oaspetele american a primit şi el din partea templierilor români medalia Ritului York, cea mai înaltă distincţie a acestei organizaţii.

La ceremonie au participat membrii Comanderiilor de Templieri şi demnitari ai Ritului York Romania, dar şi o delegaţie a Marelui Consiliu al Marii Loji Naţionale."

SURSA: Realitatea TV

 

<< Evenimente